Ønsker du som bedrift eller din gruppe å delta i Rosa sløyfe-løpet?

Rosa sløyfe-løpet er en glimrende mulighet til å fremme fysisk aktivitet og skape noe sosialt blant de ansatte!

Å delta på fysisk aktivitet sammen jevnlig er positivt for arbeidsmiljø, trivsel, helse og reduserer sykefravær – påstår vi. Så kan det og kombineres med en hyggelig middag etter endt løp. Et flott tiltak for å møtes i en sunn og sprek anledning med jevne mellomrom.

Benytt anledningen og meld på bedriften din for å skape en sprek og meningsfylt aktivitet sammen med kolleger.

Er du fler enn 100 deltakere, kan du få vår VIP-pakke. Det er både stand, logo på startnummer og mer. Send oss en epost på kontakt@rosasloyfelopet.no.

Hvert år deler Rosa sløyfe-løpet ut diverse pokaler:

Det gis ut en stor pokal til: «Årets største bedrift» i hver by.

I tillegg kåres det også «Årets bedrift virtuelt løp»

 

En sprekere arbeidsplass er en bedre arbeidsplass – delta sammen for både en god sak, og for bedre helse og humør blant de ansatte!

Å delta på et løp med kollegaene sine kan være en hyggelig sosial aktivitet, samtidig som man har noe konkret å trene mot.

I 2020 og 2021 var 1 av 10 deltakere på Rosa sløyfe-løpene en COOP ansatt. Les om hva COOP gjør for å motivere sine ansatte til årets viktigste løp her

Les om hvordan TEAM PØBEL ble den største bedriften på det virtuelle Rosa sløyfe-løpet her

Praktisk infoformasjon

Stadig flere bedrifter ønsker å delta på arrangementet, og her kommer en oppskrift på hvordan du enkelt kan melde på kolleger.

#1 Opprett bedriftskonto

ved å fylle ut skjema under.

#2 Opprett en eget påmeldingsskjema

På Min side finner du «Bedrift» i menyen hvor du kan opprette en eget påmeldingsskjema for din bedrift. Klikk på knappen «opprett påmeldingsside» i løpet du ønsker å delta på.

#3 Meld på ansatte

Du vil nå få en link til et eget påmeldingsskjema hvor du melder på ansatte, eller dele med kolleger. Merk bedriften står ansvarlig for missbruk av påmeldingsslinken så behandle den deretter.

 

#4 Rediger bestillinger

Under «mine billetter» vil du kunne se hvem som har meldt seg på. Som administrator av kontoen vil du kunne redigere bestillinger Du kan enkelt rette opp skrivefeil, endre distanse med mer, men merk at det ikke er mulig å endre navn da bestillinger er bindene og personlige. Det er kun administrator som kan redigere bestillinger, og er det skrivefeil i navn, send oss endringer på epost så endrer vi for deg.

 

Logg inn

- eller -

Registrer deg