Ønsker du som bedrift eller din gruppe å delta i Rosa sløyfe-løpet?

Gruppe / Bedriftspåmeldingen gjelder 10 eller flere påmeldte.

Bedriftspåmelding til Rosa sløyfe-løpet er en glimrende mulighet til å fremme aktivitet og helse blant de ansatte, samtidig som bedriften er med på å støtte en god sak.

OBS! BERGEN: UTSOLGT (mulig noen få ledige billetter igjen) – send in bedriftspåmeldingskjema – vi ser hva som er mulig å få til og informerer dere når dere har sendt inn skjema.

Som bedrift kan du velge mellom to måter å delt på i Rosa sløyfe-løpet: 

1.

Lag ditt eget løp på arbeidsplassen

Få med startpakke med merkebånd, så mange deltakerposer du bestiller, ballonger med mer, og lag ditt eget Rosa sløyfe-løp med ansatte, venner og familie på din arbeidsplass.

2.

Få tilsendt gratiskoder til de ansatte

Få tilsendt en gratiskode ansatte kan bruke til å melde seg på ett av våre seks fysiske arrangementer i de store byene eller et virtuelt løp. Bedriften vil få en faktura etter arrangementet på antall ganger koden ble brukt, minimum 10 stk.

Ønsker du å melde på din bedrift og over 100 ansatte?

Din bedrift kan få deres egen pulje med logo på startnummer på Rosa sløyfe-løpet
Er dere 100 + deltakere kan dere også få deres egen bookingside som er gratis for ansatte og dere får egen logo på startnummeret.
I tillegg får dere oppmerksomhet fra speaker og en egen stand på arrangementet hvor de ansatte kan møtes
Intressant? Send oss en e-post til kontakt@rosasloyfelopet.no

Hvert år deler Rosa sløyfe-løpet ut diverse pokaler:

Det gis ut en stor pokal til: “Årets største bedrift” i hver by.

I tillegg kåres det også “Årets bedrift virtuelt løp”

En sprekere arbeidsplass er en bedre arbeidsplass – delta sammen for både en god sak, og for bedre helse og humør blant de ansatte!

Å delta på et løp med kollegaene sine kan være en hyggelig sosial aktivitet, samtidig som man har noe konkret å trene mot.

i 2020 og 2021 var 1 av 10 deltakere på Rosa sløyfe-løpene en COOP ansatt. Les om hva COOP gjør for å motivere sine ansatte til årets viktigste løp her

Les om hvordan TEAM PØBEL ble den største bedriften på det virtuelle Rosa sløyfe-løpet her

Bedriftspåmelding

OBS! BERGEN: UTSOLGT (mulig noen få ledige billetter igjen) - send in bedriftspåmeldingskjema – vi ser hva som er mulig å få til og informerer dere når dere har sendt inn skjema.