Oslo

Søndag 15. oktober klokken 12.00.


Fra Vaterlandsparken i Oslo sentrum følger løypa Akerselva drøye fem kilometer oppover. Du beveger deg gjennom parker og over bruer, forbi moderne næringsbygg og vakre kulturattraksjoner. Hele tiden med Akerselva rett ved siden av.

En tur langs Akerselva er i seg selv en opplevelse. Sammen med andre og for en god sak, blir det ekstra hyggelig. Løypa er forholdsvis lettløpt, med noe stigning underveis.

Start og mål

Startområdet er i Vaterlandsparken i Oslo sentrum, 700 meter fra Oslo S og rett ved siden av hotell Oslo Plaza og Grønland T-banestasjon. Målområdet er oppe ved Nydalen torg, i nærheten av T-banestasjonen. Distanse ca. 5,3 km.

Klasser


Menn og kvinner

Starttid


Første pulje starter klokken 12.

Deretter følger puljene fortløpende.

Premier


Alle som fullfører Rosa sløyfe-løpet får en fin medalje.

I tillegg premieres de tre raskeste tidene totalt i herre- og dameklassen

Begrenset antall plasser

MELD DEG PÅ!

PRAKTISKINFORMASJON

Oppvarming


Det vil bli felles oppvarming fra scenen i startområdet. Oppvarmingen starter ca. 11.30.

Bagasje


Det er mulig å få bagasje transportert fra startområdet og til målområdet. Vi anmoder likevel om å ta med så lite som mulig, siden vi blir mange deltakere. Se etter bagasje-skilt i startområdet.

Transport


Det er enkelt å komme seg til startområdet i Vaterlandsparken som ligger i gangavstand fra Oslo S og Jernbanetorget (700 meter). Nærmeste T-banestasjon er Grønland. Fra målområdet ved Nydalen torg er det 100 meter til Nydalen T-banestasjon og 37-bussen og 200 meter til busstopp i Sandakerveien hvor det går buss nr. 30, 51, 56 og 58.

Dusj og skifte


Det er dessverre ikke muligheter for dusj og garderober i start- og målområdet. Vi oppfordrer deg til å komme ferdig skiftet, og eventuelt benytte deg av vår bagasjetransport, slik at du har et ekstra lag å kle på deg etter målgang.

1500

Deltagere i 2016

MELD DEG PÅ!

Toaletter


Det er toaletter i start- og målområdet.

I målområdet


Etter målgang blir det god stemning med musikk, ulike stands, frukt og drikke til alle deltakere, medalje- og premieutdeling, samt muligheter for å få kjøpt mer mat og drikke.

Startnummerutdeling


Startnummer kan hentes hos Sport 1 Storgata i Oslo sentrum fredag 13. og lørdag 14. oktober. Du trenger kun å oppgi startnummeret som du får på SMS fra EQ-timing to dager før løpet. Det er fullt mulig å hente startnummer for andre. Få de til å videresende sin SMS til deg.

Vis hensyn


Traseen til Rosa sløyfe-løpet går opp langs Akerselva, en populær gå- og joggeløype for Oslos innbyggere. Traseen er ikke sperret av for løpet, så vis hensyn til andre turgåere.

Tidtagning og resultatlister

EQ-timing står for tidtakingen på Rosa sløyfe-løpet. Dette skjer ved at chipen på startnummeret leses av. Fest derfor startnummeret ditt godt. Du kan finne resultatene dine under.

Har du spørsmål?

Takk til våre samarbeidspartnere!