Bergen

Torsdag 4. oktober klokken 19.00


I 2017 ble Rosa sløyfe-løpet i Bergen det største i antall deltakere. I 2018 er Bergen løp nummer tre av alle Rosa sløyfe-løpene i 2018. Løypa er lagt til sentrum av Bergen, og er tilgjengelig både for løpere og rullestolbrukere. Start og mål er på Festplassen.

Lokal arrangør i Bergen er IL Gular.

Start og mål

Start og mål er på Festplassen midt i Bergen sentrum. Det er en spennende løype som går gjennom mange flotte områder i sentrum. Distanse: Ca. 3 km og ca. 6 km.

Starttid


Klokken 19.00.

Klasser


Ca. 3 km uten tidtaking: Menn og kvinner, ingen aldersgrense.

Ca. 6 km med tidtaking: Menn og kvinner, aldersgrense født 2006 eller tidligere.

Pris


445 kroner

Prisen er lik for alle, uansett alder og nivå.

Løpsavgiften er 400 kroner, hvorav 200 er donasjon direkte til Rosa sløyfe-aksjonen. I tillegg kommer lisens til Norges Friidrettsforbund på 30 kroner (for de som ikke har helårslisens), og administrasjon på 15 kroner.

Psst: Når du melder deg på, får du også muligheten til å gi en ekstra donasjon til Rosa sløyfe-aksjonen.

Premier


Alle som fullfører Rosa sløyfe-løpet får en fin medalje.
I tillegg premieres de tre raskeste totaltidene for kvinner og herrer i lang løype, og det er uttrekkspremier som trekkes ut på startnummer.

Pokal til bedriften med flest påmeldte

Rosa sløyfe-løpet har satt opp en pokal i hver by, som går til den bedriften som har kjøpt flest startnummer via Gruppepåmelding. Bedriften får pokalen utlevert etter målgang i sin by, og blir kåret til Årets Bedrift i Rosa sløyfe-løpet.

PRAKTISKINFORMASJON

Oppvarming


Det vil bli felles oppvarming fra scenen i startområdet. Oppvarmingen starter ca. 18.45.

Bagasje


Det er mulig å oppbevare bagasje i startområdet. Vi anmoder likevel om å ta med så lite som mulig, siden vi blir mange deltakere. Se etter bagasje-skilt i startområdet.

Transport


Det er enkelt å komme seg til startområdet. Vi anbefaler alle til å ta seg frem til start uten bil hvis mulig, da det er begrenset antall parkeringsplasser.

Dusj og skifte


Det er dessverre ikke muligheter for dusj og garderober i start- og målområdet. Vi oppfordrer deg til å komme ferdig skiftet, og eventuelt benytte deg av vår bagasjetransport, slik at du har et ekstra lag å kle på deg etter målgang.

Gruppepåmelding


Ønsker du å melde på en gruppe (for eksempel et lag eller en bedrift) til Rosa sløyfe-løpet, og vil betale med faktura?

Da må du først ha/lage en brukerkonto hos EQ Timing og logge inn på denne. Deretter bestiller du som vanlig, og velger faktura som betalingsmetode. Fakturaen blir sendt per e-post.

Husk å oppgi klubb/lag/bedrift for hver enkelt deltaker!

Toaletter


Det er toaletter i start- og målområdet.

I målområdet


Etter målgang blir det god stemning med musikk, ulike stands og drikke til alle deltakere, medalje- og premieutdeling.

Startnummerutdeling


Du kan hente ditt startnummer hos Sport 1 Xhibition i Xhibition Senter, Småstrandgaten 3, tirsdag 2. oktober  10.00 – 18.00, onsdag 3. oktober 10.00 – 18.00 og torsdag 4. oktober 10.00 – 15.00.
For de med lang reisevei er det mulig å hente startnummer på løpsdagen i sekretariatet på Michelsen cafe ved Festplassen 16.00 – 18.45.

Vis hensyn


Traseen til Rosa sløyfe-løpet er ikke sperret av, så det kan være andre enn deltakere i løypa.

Vis hensyn til andre turgåere eller joggere.

Tidtagning og resultatlister

Det er tidtaking i løpsklassen på Rosa sløyfe-løpet. Dette skjer ved at chipen på startnummeret leses av. Fest derfor startnummeret ditt godt. Du kan finne resultatene dine her når løpet er ferdig.

Har du spørsmål?

Hvilken by skal du å delta i?

Takk til våre samarbeidspartnere!