Den spreke dama fra Voss og hennes klesmerke har vært med som sponsor av Rosa sløyfe-løpet helt siden oppstarten i 2016. Nå er årets rosa-kolleksjon klar, fullspekket med funksjonelle og fine plagg.

Alt fra sports-bh og superundertøy til tightser og vindjakke – årets kolleksjon ivaretar deg som trener mot Rosa sløyfe-løpet fra innerst til ytterst.

Ikke minst inneholder kolleksjonen det vi kan kalle årets løpstrøye – en fin og funksjonell rosa treningstrøye som passer perfekt på startstreken i Rosa sløyfe-løpet.

Her er noen smakebiter – la oss begynne innerst:

Ness sports-BH

Kari Traa Ness er en ultramyk og superbehagelig kompresjonssports-BH for aktiviteter med høy intensitet. Den kroppstilpassede strukturen, meshryggen og det tekniske stoffet ventilerer, fjerner fukt og tørker raskt, slik at du holder deg avkjølt og komfortabel mens du gir gass. De avtakbare skålene og den brede brystelastikken sørger for form og støtte. Ingen gnaging, siden BH-en er sømløs.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER

Nora T-skjorte – årets løpstrøye

Årets Rosa sløyfe-løpet-trøye er her! Det avslappede snittet og den runde halsen gjør den uformell, mens det hurtigtørkende stretchstoffet og flatlocksømmene tar deg til gjennom intense treningsøkter. Underarmspanelet i ett mesh-stykke gir utmerket ventilasjon og øker bevegelsesfriheten.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER

Fantastisk superundertøy

Kari Traa Fantastisk superundertøy til damer er laget i et syntetisk stoff som er mykt og hurtigtørkende. Flatlock-sømmene sørger for god komfort gjennom hele treningsøkten. Settet er laget av et stretchy materiale som følger bevegelsene dine og den tettsittende passformen gjør det lett å bruke det under flere lag.

Kari Traa Signe Wind Jacket

Ytterjakke laget for å vinne når det er kuling i vindkastene. Et behagelig snitt og en normal passform, den høye kragen holder vindkast ute, og du kan stramme den for å hindre at stoffet blafrer rundt deg. Den vannavstøtende materialet holder deg tørr hvis det begynner å regne, og – ikke minst – den er superfresh!

SE HELE KOLLEKSJONEN HER