Blomster hører med til enhver medaljeseremoni! Feir et vel gjennomført løp med medaljen du har fått, og en Rosa sløyfe-bukett som du får kjøpt hos Mester Grønn

Enten du går eller løper har du god grunn til å feire din egen innsats og støtten du har gitt til en veldig viktig sak.  

Noen som er godt kjent med medaljeseremonier er skijentene våre. Mester Grønn er sponsor for kvinnelandslaget i langrenn og hovedpartner for Rosa sløyfe-aksjonen.  Det har derfor vært naturlig å samarbeide med skijentene for å få oppmerksomhet om årets tema, og for å selge årets Rosa sløyfe-bukett der et bidrag går til aksjonen.

I år er det veteranene Therese Johaug og Ingvild Flugstad Østberg, sammen med den yngre garde representert ved Tiril Udnes Weng og Helene Marie Fossesholm, som fronter kampanjen.

Tidlig oppdagelse redder liv

Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner og rammer omlag 3500 kvinner i Norge hvert år. 

I likhet med resten av befolkningen har også skijentene noen de er redde for. Noen de tenker på når man hører hvor mange som blir rammet av brystkreft, og som de vil sende en oppfordring til.

Så husk å sjekk deg og send oppfordringen videre til dine kjente og kjære.

For vi har ingen å miste!

Årets Rosa sløyfe-kolleksjon hos Mester Grønn

I tillegg til buketten får du kjøpt roser, epledrikk, sjokolade, telys og miljønett der et bidrag går til Rosa sløyfe-aksjonen.  Produktene kan kjøpes i alle Mester Grønns butikker – også i nettbutikk.

Når du kjøper et Rosa sløyfe-produkt hos Mester Grønn får du med et kort du kan gi videre til en av dine kjære som en påminnelse om å sjekke seg.