Kari Traa har vært samarbeidspartner til Rosa sløyfe-løpet helt siden starten. Her får du tips til de beste plaggene for sommertreninga – og en rabattkode!

Kari Traa er ikke bare en freestylemester med tre olympiske medaljer, men også grunnleggeren av det raskest voksende sportsmerket i Europa.

Da Kari Traa var aktiv som idrettsutøver, var idrettsverden rundt henne svært mannsdominert, det var ikke mange merker kvinner hadde å velge mellom. Sponsorene ga Kari maskuline skiklær i svarte og grå farger.

Mellom økter og konkurranser strikket Kari sine egne luer. Disse ble svært populære blant venner og skifrender – og i 2002 ble hobbyen en bedrift.

For aktive kvinner, av aktive kvinner

Årets kolleksjon består av funksjonelle, fargeglade plagg for aktive kvinner – enten du liker høyintense svetteøkter, eller gåturer i fjellet.

Rabattkode til alle deltakere i Rosa sløyfe-løpet

Ved å benytte deg av koden Runners30 får du nå hele 30 % avslag i nettbutikken karitraa.com. Ta en titt på våre faavoritter for den aktive Norgesferien under.

 

Kari Traa Julie High Waist Tights er et par treningsbukser for kvinner som kombinerer et sporty snitt og smigrende linjer som skimrer i et blankt utseende. Det myke, hurtigtørkende stoffet og den brede høye midjen holder deg komfortabel når du kjører på hardt.

Kari Traa Tirill Jakke er en vannavvisende, lett isolerende utendørsjakke som gir deg varme og fine linjer. Den er utviklet med en komfortabel, stingløs ultralyds-dunteknikk, som handler om strategisk kroppskartlegging: vannavstøtende seksjoner på hetten og skuldrene som holder deg tørr og varm.

Kari Traa Signe Half zip er en lett treningstrøye med halv glidelås, som du enkelt kan pakke med deg på ditt neste friluftseventyr. Den er laget av et stretch-materiale som gir deg full bevegelsesfrihet, og har en vannavstøtende behandling og høy krage for å beskytte deg mot dårlig vær. De lange ermene i kontrastfarger gjør den like stilren som den er funksjonell.

Kari Traa Sanne Shorts er et par lette friluftsshorts med et klassisk, to-farget design. Den tilpassede midjen og stretch-stoffet gir komfort og full bevegelsesfrihet. Det hurtigtørkende stoffet med vannavstøtende behandling gjør at du kan takle all slags vær. Lommene med glidelås gir deg plass til tingene dine, og den har også en lufteglidelås hvis du trenger mer ventilasjon.

Kari Traa Mølster Tee er en slank t-skjorte for kvinner, med et uformelt design. Den er laget av pustende 100% bomull, som både gir avkjøling og en kul look. Den dype, runde nakken, de superkorte ermene og den smalende midjen gir den fin passform.

Herre Jacket er laget av et glatt, 3-lags stoff som er vind- og vannavstøtende, samtidig som det er svært pustende. For ytterligere værbeskyttelse, er alle sømmer festet, YKK-glidelåsene er vannavstøtende og jakken har en Bionic Finish® ECO-behandling. En stor, fast hette og nedsenket bakside gir deg rikelig med dekning, mens unike lommer tilfører stil og bekvemmelighet hvor enn du herjer rundt.

Kari Traa Butterfly Tee er en prisvinnende T-skjorte for målrettede jenter. Det rekordmyke og pustende stoffet forhindrer klamhet, og stretchmaterialet gir deg full bevegelighet når du trener hardt. Sidepanelene og kantene forhindrer at den sklir oppover.

Kari Traa Butterfly Top er en bestselgende ermeløs topp for jenter som liker å trene hardt. Det rekordmyke, pustende stoffet holder deg tørr, mens det strategiske stretchmaterialet beveger seg på lag med deg når du skrur opp intensiteten. Den slanke, feminine passformen og flatlock-sømmene holder deg komfortabel, enten du bruker den som et baselag eller alene.