Vi legger til rette for at du som ildsjel kan arrangere Rosa sløyfe-løpet i ditt nærmiljø.

I år arrangeres Rosa sløyfe-løpet i seks byer. Man kan også velge å delta virtuelt. Et tredje alternativ er at vi nå legger til rette for at du selv kan opprette ditt eget lille lokale arrangement.

Ønsker du å få med deg hele bygda, eller bare vennegjengen eller familien? Uansett hva slags dimensjon du velger på ditt lokale arrangement, kan vi hjelpe deg med å tilrettelegge for dette.

Som arrangør mottar du et kit med merkebånd, ballonger og medaljer.

Det som kreves av deg som lokal arrangør er at du fyller inn skjema nedenfor. Deretter trengs en dose drivkraft og engasjement for å samle deltakere til ditt løp – som en ekte ildsjel. Derfor har vi valgt å kalle denne mulighet for Ildsjel-varianten av Rosa sløyfe-løpet.

Dette er en fantastisk måte å samles om en god sak på. Rosa sløyfe-løpet er et lavterskel-arrangement hvor man løper eller går i sitt tempo. Vi håper at disse lokale ildsjelarrangementene vil bidra til å sette farge på lokalmiljøet, og bidra til en god felleskapsfølelse rundt fysisk aktivitet og den viktige saken.

Slik oppretter du et lokalt Rosa sløyfe-løp:

1

Fyll inn skjema nedenfor med ønsket dato i oktober og sted for ditt arrangement.

2

Legg gjerne løpet til et sted hvor deltakerne trygt kan løpe en runde på 3 kilometer. De «klassiske» Rosa sløyfe-løpet-distansene er 3 og 6 km, så dermed kan dine deltakere velge om de ønsker å gjennomføre én eller to runder.

3

Fristen for å opprette et eget arrangement er 15. august.

4

Etter at du har opprettet arrangementet, vil det havne på terminlisten her inne på rosasloyfelopet.no. Deretter kan du dele lenken med alle du kjenner og oppfordre dem til å melde seg på.

5

Du får tilsendt merkebånd og ballonger slik at du kan pynte opp start- og målområdet og merke løypa.

6

Påmeldingen til ditt arrangement er åpen fram til 15. september. Deretter sender vi deg startnummer og medaljer til alle som er påmeldt, slik at dere kan ha en medaljeseremoni etter løpet.

7

Hvis flere ønsker å være med på løpet etter at påmeldingsfristen har gått ut den 15. September, kan de enkelt melde seg på vanlig virtuell variant av Rosa sløyfe-løpet, men likevel stille til start i ditt arrangement. Disse deltakerne får tilsendt egen medalje og eget startnummer i posten hjem til seg.

8

Lykke til med din egen ildsjelvariant av Rosa sløyfe-løpet!

 

Opprett et eget arrangement her!