Idrettsglede kommer i mange ulike former: Fra en 5 år gammel jentes mestringsfølelse etter sin første skitur, til Therese Johaugs gulljubel – og alt imellom.

I Scandic ønsker vi å dyrke en idrett der alle unge kan utfolde seg, glede seg over sporten sin og være seg selv, uansett hvem man er.
Sammen med våre forbilder, vil vi vise at vi må ta vare på hverandre, at ingen er perfekte hele tiden, og at det alltid skal være rom for å være seg selv. Unge mennesker kan oppleve mange typer press både på skolen og i idretten – enten det er innen presentasjoner, kropp og utseende eller materielle eiendeler. Det strebes etter å være god nok, eller gjerne aller best, se best mulig ut og ha det kuleste og dyreste utstyret. Vi må heie mer på positivitet, brukt skiutstyr, dårlige dager, mageplask, selvmål og fjortende plasser!

Derfor oppfordrer vi i Scandic ALLE, uansett hvem du er, hvilken form du er i, hvilket utstyr du har og hvordan du ser ut, til å delta i årets Rosa sløyfe-løp. Bli med og #VærDegSelv i neste bilde som du legger ut på Instagram eller Facebook!

Les også: Hit kommer Rosa sløyfe-løpet 2019…