Burger King Trondheim stiller med hele 42 deltakere i Rosa sløyfe-løpet. Nå utfordrer de andre Burger King og ikke minst andre konkurrerende kjeder til å gjøre det samme.

– Vi er mange individer innen Burger King som i utgangspunktet ville være med for å støtte saken. En dag snakket jeg med restaurantsjefen, og sammen bestemte vi oss for at det kunne være en god ide å få samlet sammen flest mulig folk. Både for fellesskapet og for å få flere med på å støtte aksjonen, sier Ronja Skei fra Burger King Stjørdal.

De har valgt gruppenavnet «Burger King Trondheim» fordi deltakerne er fra mange ulike avdelinger i Trondheim.
– Vi er totalt 42 stykker som skal delta fra seks forskjellige avdelinger i Trondheim. Resten av de ansatte må sørge for at restaurantene går rundt og folk får mat, så de er på jobb denne dagen, sier Ronja.

Burger King Trondheim skal delta på distansen fem kilometer.
– Noen løper og noen går, det viktigste er at vi deltar. Vi gleder oss veldig til å tilbringe dagen med glede, engasjement og mestring, sammen med en flott og sterk gjeng. Jeg deltok i Trondheim i fjor, og det gjorde at jeg satt igjen med en positiv opplevelse som jeg gjerne ville ha med flere på i år, forteller Ronja.

Gruppen holder ikke felles treninger før løpet, men de fleste vil nok trene litt på egenhånd. Selv skal jeg starte en innspurt på treningen nå, så jeg blir klar for den store dagen, sier Ronja.
Nå håper Burger King Trondheim at flere tar utfordringen og melder seg på Rosa sløyfe-løpet 2019.

På bildet ser du Casper Larsen, Ronja Skei og Malin Elise Bjørkås. Alle skal delta på løpet i år.

Les også: Hit kommer Rosa sløyfe-løpet 2019…