Fortell alle at du er med i Rosa sløyfe-løpet 2019. Last ned bilder og spre i dine sosiale medier.

Rosa sløyfe-løpet er årets viktigste og flotteste happening, uansett om du løper, jogger eller går, kort eller lang distanse. Last ned så mange bilder du vil, og legg ut på facebook, instagram, snapchat eller andre steder. Når du deler et bilde er det fint om du bruker hashtagen #rosasløyfeløpet, og veldig gjerne henvise til www.rosasloyfelopet.no.

Slik gjør du det:
Klikk på bilde så åpnes det i et nytt vindu. Da kan du laste ned.

  • På pc høyreklikker du på bildet og velger «Lagre bildet som».
  • På mac holder du nede «Ctrl»-tasten og klikker på bildet. Velg «Kopier bilde».
  • På iPhone tar du skjermbilde slik: På en iPhone X eller nyere: Trykk på og hold inne knappen på høyre side av iPhone. Klikk på Volum opp-knappen på venstre side, og slipp så knappene. På iPhone 8 og tidligere: Trykk på og hold inne knappen øverst eller på siden. Trykk på Hjem-knappen med én gang, og slipp knappen øverst eller på siden av enheten.
  • På Samsung tar du skjermbilde slik: Hold knappene «Volum ned» og «Av/på» inne samtidig. Eller før håndflaten over skjermen fra den ene eller andre siden, så tar telefonen et bilde av det som er på skjermen.
  • På Android-telefoner: Hold av/på-knappen og volum ned-knappen inne samtidig. På telefoner med en fysisk hjemknapp, må du ofte bruke den sammen med av/på-knappen.

 

Facebook-formater

 

Instagram og snapchat