Mizuno lanserer tre nye skomodeller denne høsten. Finn din favoritt – enten det er til Rosa sløyfe-løpet eller treningen fremover.

Mizuno er Rosa sløyfe-løpets samarbeidspartner på skotøy, og i tidligere artikler har vi omtalt hva slags sko som anbefales frem mot løpet, avhengig av hva slags type løper du er og hva slags tempo du skal holde.

Høsten markerer ofte lansering av nye modeller og produkter innen treningsverdenen. Mizuno kommer med tre nyheter – to av dem er oppgraderinger av tidligere skomodeller, mens den tredje er en splitter ny terrengsko. Ta en titt og finn din favoritt.

Wave Sky 2

Mer komfort med bedre passform.

Denne veldempede mengdeskoen skoen har fått en oppgradering i form av Mizunos nye overdelsteknologi, kalt AeroHug. Skoens overdel er rett og slett den delen av skoen som ikke er sålen. AeroHug-materialet er plassert rundt midtfoten, og består av to lag med myk og fleksibel mesh.

AeroHug har særlig to funksjoner:

  1. Den omslutter mellomfoten og fotbuen godt og holder foten på plass.
  2. Den er føyelig og fleksibel, og unngår at det oppstår en glippe mellom fotbue og sko mens du løper. Dette avlaster fotbuen og gjør at du løper mer komfortabelt over tid, uten å pådra deg belastningsskader i føttene. Dette gjelder også når du løper i høyere fart og skaper større bevegelser i føttene.

Wave Sky 2 tilbyr god støtdemping og komfort på lange turer på asfalt og grus. Løpsfølelsen er myk, samtidig som du får god respons i frasparket. Modellen kommer også med en ny Wave-plate i mellomsålen, som gir et komfortabelt men stabilt fotisett. Sammen med U4icX-materialet gir dette en av de bedre dempingene Mizuno tilbyr i en løpesko. Spesialutviklet Dynamotion Fit gjør at skoen sitter som støpt, og luftig Airmesh sørger for god ventilasjon.

Wave Rider 22

Veldempet bestselger i ny og bedret versjon.

En av Mizunos absolutte bestselgere kommer i oppgradert versjon. Dette er en smidig, lett og veldempet mengdesko for nøytrale føtter. Denne oppgraderingen er fleksibel og føyelig, i tillegg til at den har ennå bedre komfort og støtdemping enn forgjengerne.

Wave Rider 22 har fått en helt ny mellomsåle: Stikkordet er dynamisk løpsfølelse. Opplev mer dynamisk løping med ny hælplate, fleksspor og bedret støtdemping i hælen. En perfekt sko hvis du søker støtdemping og komfort.

Skoen er også mer fleksibel i forfoten, noe som gir deg et naturlig fotisett og et godt fraspark mot underlaget. Dette er, i liket med Wave Sky 2, en mengdesko som passer godt til deg som beveger deg mye på asfalt og grus. Wave Rider 22 har også fått forbedringer i overdelen: Et mesh-materiale sørger for bedre komfort og økt slitestyrke.

Wave Ibuki

Allsidig terrengsko med demping og stabilitet.

Mizunos nyeste terrengmodell! Denne splitter nye modellen er utviklet for godt grep på stiene. Med god demping og høy slitestyrke kan dette bli en god partner i terrenget.

Både mellomsålen og yttersålen er helt nye. Yttersålen (det laget i sålen som berører bakken) er utstyrt med et spesielt utviklet mønster for å sikre godt grep: X-formede knaster i midten og V-formede knaster rundt kanten av sålen. Yttersålen er laget i X10-gummi som sikrer godt grep selv på våte partier.

Mellomsålen er mykt støtdempende slik at du kan legge ut på lange turer i marka uten å få vondt i føttene.

 

Lykke til med høstens løpeturer! Les mer og meld deg på Rosa sløyfe-løpet HER