Det er ikke mulig å bytte distanse. Startnummeret er personlig og du kan ikke overføre startnummeret eller selge til en annen.

Du må være fylt 12 år for å kunne delta på løpet.

Ønsker du annen info/hjelp kan enten sende oss en e-post på kontakt@rosasloyfelopet.no eller oppsøke sekretariatet i startområdet to timer før start.

Selv om det heter Rosa sløyfe-løpet, betyr ikke det at alle må løpe. Du velger helt selv om du går, jogger eller løper. I dette løpet er ikke tid og tempo det viktigste, men at vi er ute og tilbakelegger distansen i fellesskap for en god sak.

Ja, alle våre løypetraseer er tilgjengelige for rullestolbrukere. Vi gjør oppmerksom på at noen av løypene tidvis byr på motbakker og ujevnt underlag som brostein og grus.

Ja. Vi ønsker at flest mulig menn deltar. Brystkreft kan også ramme menn, og brystkreft preger også pårørende; en ektemann, bror, far, sønn eller venn. Alle som vil skal få delta i Rosa sløyfe-løpet og støtte både saken og sine nærmeste.

Selvfølgelig! Husk at det blir mange mennesker i startområdet, så et tips kan være å ta det rolig ut fra start ved å stille seg lenger bak i startfeltet.

Det kan du. Husk at det blir mange mennesker i startområdet, så sørg for å ta det rolig ut fra start slik at hunden ikke blir stresset. Et tips kan være å stille seg litt lengre bak i startfeltet.

Nei, startnummeret ditt er personlig og kan ikke overføres/selges til andre.

Da sjekker du først spamfolderen, det kan hende bekreftelsesmailen har blitt sortert som søppelpost. Hvis du mot formodning ikke finner bekreftelsesmailen der heller, send en e-post til post@joinevent.no.

Prisen er lik for alle, uansett alder og nivå.

Startnummer koster 500 kroner hvorav 250 kroner går uavkortet til Rosa sløyfe-aksjonen. De resterende 250 kronene går til gjennomføringen av arrangementet, alt fra veisperringer i løypa til tidtaking, materiell, kundeservice, kommunikasjon og administrasjon etc. I tillegg kommer adm. gebyr og transaksjonskostnad. I sum blir dette 561 kr

Psst: Ved påmelding kan du donere valgfritt beløp som går uavkortet til Rosa sløyfe-aksjonen.

Ja, det er det. Men vi oppfordrer likevel alle til å ta med så lite som mulig av bagasje.

Dessverre tilbyr vi ikke dusj- og garderobemuligheter, så vi anbefaler alle å ha med en tørr trøye man kan skifte til etter løpet for å holde seg varm.

I år kan du velge mellom to ulike distanser i alle Rosa sløyfe-løpene. En på ca. tre kilometer uten tidtaking, og en på 5 til 7 kilometer med tidtaking.

En slik offisiell t-skjorte finnes dessverre ikke. Men det vil bli gode tilbud på rosa Kari Traa-produkter for de som har meldt seg på løpet. Dette finner du i arrangementets lokale sportsbutikk.

Du kan melde deg på helt frem til løpsdagen, til og med frem til rett før start, så lenge du rekker å plukke opp startnummeret ditt før startskuddet går. All påmelding skjer via nettsidene våre, det er altså ikke mulig med påmelding i startområdet. Hvis det nærmer seg utsolgt informerer vi om dette på Facebook-eventet til Rosa sløyfe-løpet i din by.

Trykk deg inn på den byen du skal løpe i og scroll ned på siden – der skal deltakerlisten ligge når løpet nærmer seg.

Startnummeret kan hentes på et lokalt sted i byen du skal løpe. Akkurat hvor dette er i de forskjellige byene vil alle få informasjon om etter hvert. Startnummerutdelingen starter som regel et par dager før selve løpet, men de som kommer langveis fra kan også hente ut startnummeret sitt i startområdet rett før løpet. Vi anbefaler at så mange som mulig henter startnummeret sitt før selve løpsdagen for å unngå stor pågang i startområdet.

Ja, du kan hente så mange startnummer du vil. Når startnummerutdelingen starter får alle deltakerne en SMS med startnummeret sitt. Dette nummeret oppgir du når du kommer til startnummerutdeling. Hvis du skal hente for flere ber du dem bare om å videresende SMS-en til deg.