Selv om det heter Rosa sløyfe-løpet, betyr ikke det at alle må løpe. Du velger helt selv om du går, jogger eller løper. I dette løpet er ikke tid og tempo det viktigste, men at vi er ute og tilbakelegger distansen i fellesskap for en god sak.

Ja, vi har åpnet opp for at menn skal kunne delta, og det er vi svært glade
for. Brystkreft kan også ramme menn, og brystkreft preger også pårørende; en ektemann, bror, far, sønn eller venn.

Alle som vil skal få delta i Rosa sløyfe-løpet og støtte både saken og sine nærmeste.

Ja, alle våre løypetraseer er tilgjengelige for rullestolbrukere. Vi gjør oppmerksom på at noen av løypene tidvis byr på motbakker og ujevnt underlag som brostein og grus.

Selvfølgelig! Husk at det blir mange mennesker i startområdet, så et tips kan være å ta det rolig ut fra start ved å stille seg lenger bak i startfeltet.

Det kan du. Husk at det blir mange mennesker i startområdet, så sørg for å ta det rolig ut fra start slik at hunden ikke blir stresset. Et tips kan være å stille seg litt lengre bak i startfeltet.

Prisen er lik for alle, uansett alder og nivå. Løpsavgiften er 400 kroner, hvorav 200 er donasjon direkte til Rosa sløyfe-aksjonen. I tillegg kommer lisens til Norges Friidrettsforbund på 30 kroner, og administrasjon på 15 kroner. Totalpris 445 kroner. Du kan også donere mer til Rosa sløyfe-aksjonen. For eksempel 55 kroner, slik at totalprisen blir 500 kroner. (Om 10.000 stykker gjør dette, gir det 550.000 kroner ekstra til saken)

Ja, det er det. Men vi oppfordrer likevel alle til å ta med så lite som mulig av bagasje.

Dessverre tilbyr vi ikke dusj- og garderobemuligheter, så vi anbefaler alle å ha med en tørr trøye man kan skifte til etter løpet for å holde seg varm.

I år kan du velge mellom to ulike distanser i alle Rosa sløyfe-løpene. En på ca. tre kilometer uten tidtaking, og en på 6 til 7 kilometer med tidtaking.

Startnummeret kan hentes på et lokalt sted i byen du skal løpe. Akkurat hvor dette er i de forskjellige byene vil alle
få informasjon om etter hvert. Startnummerutdelingen starter som regel et par dager før selve løpet, men de som kommer langveis fra kan også hente ut startnummeret sitt i startområdet rett før løpet.

Vi anbefaler at så mange som mulig henter startnummeret sitt før selve løpsdagen for å unngå stor pågang i startområdet.

Ja, du kan hente så mange startnummer du vil. Når startnummerutdelingen starter får alle deltakerne en SMS med startnummeret sitt. Dette nummeret oppgir du når du kommer til startnummerutdeling. Hvis du skal hente for flere ber du dem bare om å videresende SMS-en til deg.

Ja, det går fint. Hvem som helst kan i prinsippet overta ditt startnummer. Hvis de i tillegg ønsker å bytte navn på startnummeret, kommer et tilleggsgebyr på 50 kroner.