Det er først når du har løpt og skal registrere resultatet ditt at du velger distanse.

Det betyr at du kan bestemme deg for 3 eller 6 kilometer helt frem til dagen du skal løpe.

Selv om det heter Rosa sløyfe-løpet, betyr ikke det at alle må løpe. Du velger helt selv om du går, jogger eller løper. I dette løpet er ikke tid og tempo det viktigste, men at vi er ute og tilbakelegger distansen i fellesskap for en god sak.

Ja, vi har åpnet opp for at menn skal kunne delta, og det er vi svært glade for. Brystkreft kan også ramme menn, og brystkreft preger også pårørende; en ektemann, bror, far, sønn eller venn. Alle som vil skal få delta i Rosa sløyfe-løpet og støtte både saken og sine nærmeste.

Ja, det kan du. Hvis vedkommende som overtar ditt startnummer ønsker å løpe i sitt eget navn – og ikke ditt – sender du eller vennen din en e-post til kontakt@rosasloyfelopet.no med denne informasjonen:

 

Navn på vedkommende som opprinnelig kjøpte startnummeret:

Kontaktinformasjon på vedkommende som overtar startnummeret
Navn:
Fødselsdato:
Kjønn:
Eventuelt lagnavn:
E-post:
Telefonnummer:
Distanse:

Da sjekker du først spamfolderen, det kan hende bekreftelsesmailen har blitt sortert som søppelpost. Hvis du mot formodning ikke finner bekreftelsesmailen der heller, send en e-post til kontakt@rosasloyfelopet.no

Aldersgrensen for å delta i Rosa sløyfe-løpet er 13 år.

Prisen er lik for alle, uansett alder og nivå.

Prisen for deltakelse er 300 kroner. Halvparten av beløpet går uavkortet til Rosa sløyfe-aksjonen.

Resterende beløp går til gjennomføringen av arrangementet: alt fra kommunikasjon og kundeservice til administrasjon, porto og medaljer.

Psst: Ved påmelding kan du donere valgfritt beløp som går uavkortet til Rosa sløyfe-aksjonen.

Nei, det trenger du ikke. Du kan loggføre løpet ditt akkurat slik du vil. Resultatet skal uansett registreres i et skjema etter løpet.

Ønsker du å bruke Strava for å loggføre løpet ditt, kan du få en innføring her.

Du kan melde deg på helt frem til 11. oktober, som er siste løpsdag.

Startnumrene sendes ut med posten i god tid før løpsuka.

Dersom du melder deg på den siste uka før løpet, får du startnummeret ditt i posten etter løpet.

Alle som melder seg på Rosa sløyfe-løpet får tilsendt et symbolsk startnummer i posten.

Du trenger imidlertid ikke å ha på deg startnummeret mens du løper – men vi oppfordrer til å gjøre det likevel for å skape større oppmerksomhet rundt saken 🙂

Hvis du vil gi bort startplassen din, send en mail til kontakt@rosasloyfelopet.no med navn, adresse, alder, telefonnummer og mailadresse til den som skal overta påmeldingen din.

Din originale påmelding vil bli kansellert, og den som skal overta startplassen din vil få muligheten til å melde seg på for et administrasjonsgebyr på 50 kroner.