Tromsø

Søndag 30. september klokken 12.00


Det første løpet i 2018 er i Tromsø, og vi tyvstarter sågar allerede dagen før selve Rosa sløyfe-aksjonen, med en rosa løpefest 30. september. Start og målområdet er likt som i fjor. Løypa er lagt til toppen av flotte Tromsøya, og beveger seg rundt Prestvannet i naturskjønne omgivelser. Løypa er tilgjengelig både for løpere og rullestolbrukere. Lokal samarbeidspartner/arrangør i Tromsø er Northern Runners og Jobb&Fritid.

Start og mål

Start og mål er på Charlottenlund på Tromsøya. Løypa følger lysløypa på en fin, ny og bred såle, rundt Prestvannet og tilbake. Distanse: 3,3 km og 6,7 km.

Starttidspunkt


Klokken 12.00

Klasser


Ca. 3 km uten tidtaking: Menn og kvinner, ingen aldersgrense.

Ca. 6 km med tidtaking: Menn og kvinner, aldersgrense født 2006 eller tidligere.

Pris


445 kroner

Prisen er lik for alle, uansett alder og nivå.

Løpsavgiften er 400 kroner, hvorav 200 er donasjon direkte til Rosa sløyfe-aksjonen. I tillegg kommer lisens til Norges Friidrettsforbund på 30 kroner (for de som ikke har helårslisens), og administrasjon på 15 kroner.

Psst: Når du melder deg på, får du også muligheten til å gi en ekstra donasjon til Rosa sløyfe-aksjonen.

Premier


Alle som fullfører Rosa sløyfe-løpet får en fin medalje.
I tillegg premieres de tre raskeste totaltidene for kvinner og herrer i lang løype, og det er uttrekkspremier som trekkes ut på startnummer.

Pokal til bedriften med flest påmeldte

Rosa sløyfe-løpet har satt opp en pokal i hver by, som går til den bedriften som har kjøpt flest startnummer via Gruppepåmelding. Bedriften får pokalen utlevert etter målgang i sin by, og blir kåret til Årets Bedrift i Rosa sløyfe-løpet.

PRAKTISKINFOR­MASJON

Oppvarming


Det vil bli felles oppvarming fra scenen i startområdet. Oppvarmingen starter ca. 11.45.

Bagasje


Det er mulig å oppbevare bagasje i startområdet. Vi anmoder likevel om å ta med så lite som mulig, siden vi blir mange deltakere. Se etter bagasje-skilt i startområdet.

Transport


Det er enkelt å komme seg til startområdet på Charlottenlund. Vi anbefaler å ta seg frem til start uten bil, da det er begrenset antall parkeringsplasser.

Dusj og skifte


Det er dessverre ikke muligheter for dusj og garderober i start- og målområdet. Vi oppfordrer deg til å komme ferdig skiftet.

Gruppepåmelding


Ønsker du å melde på en gruppe (for eksempel et lag eller en bedrift) til Rosa sløyfe-løpet, og vil betale med faktura?

Da må du først ha/lage en brukerkonto hos EQ Timing og logge inn på denne. Deretter bestiller du som vanlig, og velger faktura som betalingsmetode. Fakturaen blir sendt per e-post.

Husk å oppgi klubb/lag/bedrift for hver enkelt deltaker!

Toaletter


Det er toaletter i start- og målområdet.

I målområdet


Etter målgang blir det god stemning med musikk, ulike stands og drikke til alle deltakere, medalje- og premieutdeling.

Startnummer­utdeling


Du kan hente ditt startnummer hos Jobb & Fritid, Karlsøyvegen 12, fredag 28. september klokken 16.00 – 21.00 og lørdag 29. september klokken 12.00 – 18.00.
For de med lang reisevei er det mulig å hente startnummer på løpsdagen i sekretariatet i startområdet fra 10.00 – 11.30.

Vis hensyn


Traseen til Rosa sløyfe-løpet er ikke sperret av, så det kan være andre enn deltakere i løypa.

Vis hensyn til andre turgåere eller joggere.

Tidtagning og resultatlister

Det er tidtaking i løpsklassen på Rosa sløyfe-løpet. Dette skjer ved at chipen på startnummeret leses av. Fest derfor startnummeret ditt godt. Du kan finne resultatene dine under.

Har du spørsmål?

Hvilken by skal du å delta i?

Takk til våre samarbeidspartnere!