Tromsø

Lørdag 7. oktober klokken 12.00.


Rosa sløyfe-løpet kommer for første gang til Tromsø, og er løp nummer to av alle Rosa sløyfe-løpene i oktober 2017. Løypa er lagt til toppen av flotte Tromsøya, og beveger seg rundt Prestvannet i naturskjønne omgivelser. Løypa er tilgjengelig både for løpere og rullestolbrukere.

Start og mål

Start og mål er ved Charlottenlund på Tromsøya. Løypa går videre mot sør til Biskop Bergravsgate. Hold til høyre mot Prestvannetvegen/Prestvannet skole, og ta en runde rundt Prestvannet med sola. Følg ny gang- og sykkelsti i ca. 100 meter frem til et kryss. Her holder du til venstre forbi Kongsberg Spacetec. Løypa går deretter mot nord forbi Charlottenlund, forbi Tromsøhallen og opp mot skibrua, men snur ved trykkbassenget i en 90 graders sving. Returen går via nedre løype nedenfor skiskytterstadion, deretter opp Sinsenbakken og tilbake til Charlottenlund, og til slutt en halv runde rundt den nye løpebana før målgang.

Distanse: 7 km.

Klasser


Menn og kvinner

Starttid


Start er klokken 12.00.

Premier


Alle som fullfører Rosa sløyfe-løpet får en fin medalje.

I tillegg premieres de tre raskeste tidene totalt i herre- og dameklassen, og det er uttrekkspremier som trekkes ut på startnummer.

PRAKTISKINFOR­MASJON

Oppvarming


Det vil bli felles oppvarming fra scenen i startområdet. Oppvarmingen starter ca. 11.30.

Bagasje


Det er mulig å oppbevare bagasje i startområdet. Vi anmoder likevel om å ta med så lite som mulig, siden vi blir mange deltakere. Se etter bagasje-skilt i startområdet.

Transport


Det vil gå en Rosa sløyfe-merket buss i shuttle mellom sentrum (holdeplass Fredrik Langes gate) og Charlottenlund (holdeplass Skoglyst). Den går før løpet kl. 10.00–11.30 og etter løpet kl. 13.00–14.00. Ellers kjører bussrute 26 med halvtimesruter. Bruk helst Tromskortet, ikke kontanter.

Unngå å kjøre bil helt fram, da det er få parkeringsplasser. Parker heller i fjellhallen og gå eller ta buss opp. Man kan også sykle.

Reiseplanlegger

Dusj og skifte


Det er dessverre ikke muligheter for dusj og garderober i start- og målområdet. Vi oppfordrer deg til å komme ferdig skiftet.

Første Rosa sløyfe-løp i Tromsø!

BLI MED OG SKRIV HISTORIE!

Toaletter


Det er toaletter i start- og målområdet.

I målområdet


Etter målgang blir det god stemning med musikk, ulike stands og drikke til alle deltakere, medalje- og premieutdeling.

Startnummer­utdeling


Startnummer hentes på Jobb og Fritid, Jekta Storsenter.
Torsdag 5. oktober kl. 14–21
Fredag 6. oktober kl. 16–21

Alle deltakerne får med SMS startnummeret. Du kan gjerne også hente startnummer for andre.

Vi oppfordrer alle til å hente startnummeret sitt før løpsdagen. Kommer du langveis fra eller ikke rekker innom kan du hente det i startområdet på lørdag fra kl. 9.30–11.

Påmeldingen er åpen frem til klokka 11 på løpsdagen og kan kun gjøres på nett.

Vis hensyn


Traseen til Rosa sløyfe-løpet er ikke sperret av, så det kan være andre enn deltakere i løypa.

Vis hensyn til andre turgåere eller joggere.

Tidtagning og resultatlister

EQ-timing står for tidtakingen på Rosa sløyfe-løpet. Dette skjer ved at chipen på startnummeret leses av. Fest derfor startnummeret ditt godt. Du kan finne resultatene dine under.

Har du spørsmål?

Takk til våre samarbeidspartnere!