ILDSJEL

Lokale Rosa sløyfe-løp

Vi legger til rette for at du som ildsjel kan arrangere Rosa sløyfe-løpet i ditt nærmiljø

Slik oppretter du et lokalt Rosa sløyfe-løp:

1. Fyll inn skjema nedenfor med ønsket dato i oktober og sted for ditt arrangement.

2. Legg gjerne løpet til et sted hvor deltakerne trygt kan løpe en runde på 3 kilometer. De «klassiske» Rosa sløyfe-løpet-distansene er 3 og 6 km, så dermed kan dine deltakere velge om de ønsker å gjennomføre én eller to runder.

3. Fristen for å opprette et eget arrangement er 30. juni.

4. Etter at du har opprettet arrangementet, vil det havne på terminlisten her inne på rosasloyfelopet.no. Deretter kan du dele lenken med alle du kjenner og oppfordre dem til å melde seg på.

5. Du får tilsendt «ildsjel-pakke» med merkebånd og ballonger slik at du kan pynte opp start- og målområdet og merke løypa. Denne pakken blir sendt 20. september.

6. Påmeldingen til ditt arrangement er åpen fram til 15. september. Deretter sender vi deg deltakerposer til alle som er påmeldt, slik at dere kan ha en medaljeseremoni etter løpet. I hver deltakerposer finner du et symbolsk startnummer med sikkerhetsnåler, headband fra Kari Traa og Rosa sløyfe-løpet medaljen.

7. Hvis flere ønsker å være med på løpet etter at påmeldingsfristen har gått ut den 15. September, kan de enkelt melde seg på løpet ditt som vanlig, men disse deltakerne får tilsendt deltakerposen i posten hjem til seg og må ta denne med selv.

8. Lykke til med din egen ildsjelvariant av Rosa sløyfe-løpet!