Lillehammer

Onsdag 10. oktober klokken 19.00


Rosa sløyfe-løpet kommer for første gang til Lillehammer, og er det fjerde løpet av alle Rosa sløyfe-løpene i oktober 2018. Løypa er lagt med start og mål ved Lysgårdsbakkene, og går gjennom flere flotte områder. Løypa er tilgjengelig både for løpere og rullestolbrukere. Arrangør i Lillehammer er Springtime Event.

Start og mål

Lillehammer er ny arrangørby i 2018. Start og mål er ved Lysgårdsbakkene.

Starttid


Klokken 19.00

Klasser


Ca. 3 km uten tidtaking: Menn og kvinner, ingen aldersgrense.

Ca. 6 km med tidtaking: Menn og kvinner, aldersgrense født 2006 eller tidligere.

Pris


445 kroner

Prisen er lik for alle, uansett alder og nivå.

Løpsavgiften er 400 kroner, hvorav 200 er donasjon direkte til Rosa sløyfe-aksjonen. I tillegg kommer lisens til Norges Friidrettsforbund på 30 kroner (for de som ikke har helårslisens), og administrasjon på 15 kroner.

Psst: Når du melder deg på, får du også muligheten til å gi en ekstra donasjon til Rosa sløyfe-aksjonen.

Premier


Alle som fullfører Rosa sløyfe-løpet får en fin medalje.
I tillegg premieres de tre raskeste totaltidene for kvinner og herrer i lang løype, og det er uttrekkspremier som trekkes ut på startnummer.

Pokal til bedriften med flest påmeldte

Rosa sløyfe-løpet har satt opp en pokal i hver by, som går til den bedriften som har kjøpt flest startnummer via Gruppepåmelding. Bedriften får pokalen utlevert etter målgang i sin by, og blir kåret til Årets Bedrift i Rosa sløyfe-løpet.

PRAKTISKINFORMASJON

Oppvarming


Det vil bli felles oppvarming fra scenen i startområdet. Oppvarmingen starter ca. 18.45.

Bagasje


Det er mulig å oppbevare bagasje i startområdet. Vi anmoder likevel om å ta med så lite som mulig, siden vi blir mange deltakere.

Se etter bagasje-skilt i startområdet.

Transport


Det er enkelt å komme seg til startområdet. Vi anbefaler alle til å ta seg frem til start uten bil hvis mulig, da det er begrenset antall parkeringsplasser.

Dusj og skifte


Det er dessverre ikke muligheter for dusj og garderober i start- og målområdet. Vi oppfordrer deg til å komme ferdig skiftet.

Gruppepåmelding


Ønsker du å melde på ti eller flere til Rosa sløyfe-løpet? Da benytter du deg av Gruppepåmelding. Du melder på alle samtidig, og får tilsendt faktura til ønsket adresse. For både grupper, lag og bedrifter.

Toaletter


Det er toaletter i start- og målområdet.

I målområdet


Etter målgang blir det god stemning med musikk, ulike stands og drikke til alle deltakere, medalje- og premieutdeling.

Startnummerutdeling


Du kan hente ditt startnummer hos Sport1 Lillehammer i Kirkegata 55 tirsdag 9. oktober 10.00 – 18.00 og onsdag 10. oktober 10.00 – 15.00.
For de med lang reisevei er det mulig å hente startnummer på løpsdagen i sekretariatet i startområdet fra 17.00 – 18.00.

Vis hensyn


Traseen til Rosa sløyfe-løpet er ikke sperret av, så det kan være andre enn deltakere i løypa.

Vis hensyn til andre turgåere eller joggere.

Tidtagning og resultatlister

Det er tidtaking i løpsklassen på Rosa sløyfe-løpet. Dette skjer ved at chipen på startnummeret leses av. Fest derfor startnummeret ditt godt. Du kan finne resultatene dine her når løpet er ferdig.

Har du spørsmål?

Hvilken by skal du å delta i?

Takk til våre samarbeidspartnere!