Blomster hører med til enhver medaljeseremoni! Feire et vel gjennomført løp med medaljen du har fått, og en Rosa sløyfe-bukett som du får kjøpt hos Mester Grønn.

Enten du går eller løper har du god grunn til å feire din egen innsats og støtten du har gitt til en veldig viktig sak.

Noen som er godt kjent med medaljeseremonier er de flinke langrennsutøverne fra Kvinner Elite og Para Elite. Mester Grønn har siden 2016 sponset Kvinner Elite. Fra og med i fjor utvidet de samarbeidet til å også omfavne Para Elite. Gjennom samarbeidet ønsker Mester Grønn å fremme like muligheter for alle gjennom å likestille idrett og paraidrett.

Mester Grønn mener de er heldige som har fått med seg engasjerte utøvere til å fronte budskapet rundt Rosa sløyfe-aksjonen. Øverst fra venstre: Anne Kjersti Kalvå, Thomas Karbøl Oxaal, Tiril Udnes Weng, Vilde Nilsen, Indira Liseth og Ingvild Flugstad Østberg.

Som hovedpartner for Rosa sløyfe-aksjonen ønsker Mester Grønn å skape oppmerksomhet rundt hva du kan gjøre for å bidra, nettopp å kjøpe Rosa sløyfe-buketten.

I tillegg til buketten får du kjøpt roser, epledrikk, sjokolade, telys, snittekniv og miljønett der et bidrag går til Rosa sløyfe-aksjonen. Produktene kan kjøpes i alle Mester Grønns butikker – også i nettbutikk.

Årets Rosa sløyfe-kolleksjon hos Mester Grønn

Ved å kjøpe Rosa sløyfe-buketten bidrar du til å gi flere en mulighet til å overleve brystkreft.

I tillegg til buketten får du kjøpt roser, epledrikk, sjokolade, telys, snittekniv og miljønett der et bidrag går til Rosa sløyfe-aksjonen. Produktene kan kjøpes i alle Mester Grønns butikker – også i nettbutikk.

Se årets Rosa sløyfe-kolleksjon hos Mester Grønn her!