En sprekere arbeidsplass er en bedre arbeidsplass. Sjekk ut bedriftspåmeldingen til Rosa sløyfe-løpet, og delta sammen for både en god sak, og bedre helse og humør blant kollegaene.

Å delta på et løp med jobben kan være en hyggelig sosial aktivitet, samtidig som man har noe konkret å trene mot.

Regelmessig aktivitet er gunstig for ikke bare den fysiske helsa, men også humøret og konsentrasjonen – for å nevne noe. Arbeidsplasser som legger til rette for trening har lavere også sykefravær.

Rosa sløyfe-løpet er et lavterskelløp som passer alle, enten om du vil gi bånn gass eller ta det som en gåtur.

Løpet legger til rette for at det skal være enkelt for bedrifter å delta, blant annet gjennom en smidig påmeldingsløsning for bedrifter. I hver av de seks byene løpet arrangeres i, kåres den største bedriften. Vinnerbedriften mottar en pokal som kan pryde kontoret.

Meld på bedriften din her!

Coop som forbilde

I Rosa sløyfe-løpet 2020 var 1 av 10 deltakere en Coop-ansatt. Coop startet tidlig med å oppfordre alle ansatte til å melde seg på.

– Sunt kosthold og fysisk aktivitet er to viktige faktorer for å forebygge kreft, og vi ønsket derfor å inspirere kunder, medeiere og ansatte til en sunnere livsstil, forteller Carina Hansen, sponsor-prosjektleder i Coop.

Og det er ingen tvil om at det fungerte godt. Med god synlighet i alle interne kanaler lot ikke engasjementet vente på seg.

– Coop-ansatte fra hele Norge meldte seg på, både fra butikkene, samvirkelagene og fra hovedkontorets mange ulike avdelinger: logistikk, regnskap, Clog, faghandel, marked, kjede og så videre, ramser Carina opp.

Største bedrift kåres i hver by

I år arrangeres Rosa sløyfe-løpet fysisk i seks byer: Oslo, Bergen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand og Trondheim.

I hver by kåres den største bedriften, som mottar en flott pokal. Her er det bare å starte rekrutteringen av kollegaer og melde seg på.

Du kan også delta virtuelt med hele bedriften, og løpe der dere bor.

Hendig bedriftspåmelding

Rosa sløyfe-løpet tilbyr en smidig bedriftspåmelding for grupper på over 10 personer.

Som bedrift kan du velge to måter å melde på de ansatte:

1. Lag ditt eget løp på arbeidsplassen

Få med startpakke med merkebånd, så mange deltakerposer du bestiller, ballonger med mer, og lag ditt eget Rosa sløyfe-løp med ansatte, venner og familie på din arbeidsplass.

2. Få tilsendt gratiskoder til de ansatte

Få tilsendt en gratiskode ansatte kan bruke til å melde seg på ett av våre seks fysiske arrangementer i de store byene eller et virtuelt løp. Bedriften vil få en faktura etter arrangementet på antall ganger koden ble brukt, minimum 10 stk.

Meld på bedriften din her!