Brenner du for Rosa sløyfe-løpet og ønsker å representere oss i ditt nærmiljø? Vi søker nå etter ambassadører med hjerte for saken og løpet.

Rosa sløyfe-løpet har vært en fantastisk suksess siden 2015, med løp rundt om kring i Norge. I år arrangeres løpet både fysisk i seks forskjellige byer – men også virtuelt, slik at du kan løpe der du er. I tillegg arrangerer en rekke ildsjeler lokale Rosa sløyfe-løp rundt om i landet.

Vi søker etter personer med et brennende engasjement for løpet og saken, som ønsker å representere løpet i sitt nærmiljø.

Hvem kan søke?

Vi ønsker 1–2 ambassadører for hver av byene hvor løpet arrangeres: Bergen, Haugesund, Stavanger, Trondheim, Oslo og Kristiansand.

Men, du må gjerne søke selv om du ikke bor i en av disse byene. Vi ønsker også én eller to ambassadører som kan fremme det virtuelle løpet og bidra til å skape engasjement rundt dette konseptet.

I de seks byene hvor løpet arrangeres, vil det holdes et prøveløp i forkant av løpet. Her kan alle som vil møte opp og løpe eller gå gjennom løypa sammen. Her ønskes det at ambassadørene bidrar – både ved å få med seg folk, delta selv, og spre aktivitetsglede til de som møter opp.

I tillegg ønskes det at ambassadørene bidrar med å informere om Rosa sløyfe-løpet i sitt nærmiljø og inspirere til deltakelse.

Ja, det heter Rosa sløyfe-løpet, men det betyr ikke at du må være en vaskeekte løper av den grunn. Det viktigste er at du brenner for saken og for fysisk aktivitet. Både kvinner og menn kan søke!

Hva får du som ambassadør?

Som ambassadør får du gratis deltakelse i arrangementet samt et flott kit med tøy fra vår gode samarbeidspartner Kari Traa. I tillegg skal du ikke se bort ifra at du får noen nye løpevenner!

Til gjengjeld ønsker vi at du skaper oppmerksomhet rundt løpet i dine egne sosiale medier og i ditt lokale nettverk. Fortell vennene dine at du skal delta og oppfordre dem til å gjøre det samme.

Søk her!

Fristen for å søke er 26. juni.

Klikk på lenken for å komme til søknadsskjema:

Søk om å bli ambassadør for Rosa sløyfe-løpet 2023 her!