Blomster hører med til enhver medaljeseremoni! Feir et vel gjennomført løp med medaljen du har fått, og en Rosa sløyfe-bukett som du får kjøpt hos Mester Grønn.

Enten du går eller løper har du god grunn til å feire din egen innsats og støtten du har gitt til en veldig viktig sak.

Noen som er godt kjent med medaljeseremonier er de flinke langrennsutøverne fra Kvinner Elite og Para Elite. Mester Grønn har siden 2016 sponset Kvinner Elite og har i år utvidet samarbeidet til Para Elite.

Gjennom samarbeidet ønsker vi å fremme like muligheter for alle gjennom å likestille idrett og paraidrett.

Som hovedpartner for Rosa sløyfe-aksjonen ønsker vi å skape oppmerksomhet rundt hva du kan gjøre for å bidra, nettopp å kjøpe Rosa sløyfe-buketten. Vi er så heldige som har fått med oss engasjerte utøvere til å fronte budskapet.

Årets Rosa sløyfe-kolleksjon hos Mester Grønn

Ved å kjøpe Rosa sløyfe-buketten bidrar du til å gi flere en mulighet til å overleve brystkreft.

I tillegg til buketten får du kjøpt roser, epledrikk, sjokolade, telys og miljønett der et bidrag går til Rosa sløyfe-aksjonen. Produktene kan kjøpes i alle Mester Grønns butikker – også i nettbutikk.

Se årets Rosa sløyfe-kolleksjon hos Mester Grønn her!