Brenner du for Rosa sløyfe-løpet og ønsker å representere oss i ditt nærmiljø? Vi søker nå etter ambassadører med hjerte for saken og løpet.

Rosa sløyfe-løpet har vært en fantastisk suksess siden 2015, med løp rundt om kring i Norge. I år arrangeres løpet både fysisk i seks forskjellige byer – men også virtuelt, slik at du kan løpe der du er. I tillegg arrangerer en rekke ildsjeler lokale Rosa sløyfe-løp rundt om i landet.

Vi søker etter personer med et brennende engasjement for løpet og saken, som ønsker å representere løpet i sitt nærmiljø.

Hvem kan søke?

Vi ønsker én ambassadør for hver av byene hvor løpet arrangeres: Bergen, Haugesund, Stavanger, Trondheim, Oslo og Kristiansand.

Men, du må gjerne søke selv om du ikke bor i en av disse byene. Vi ønsker også én eller to ambassadører som kan fremme det virtuelle løpet og bidra til å skape engasjement rundt dette konseptet.

I de seks byene hvor løpet arrangeres, vil det holdes et prøveløp i forkant av løpet. Her kan alle som vil møte opp og løpe eller gå gjennom løypa sammen. Her ønskes det at ambassadøren bidrar – både ved å få med seg folk, delta selv, og spre aktivitetsglede til de som møter opp.

I tillegg ønskes det at ambassadøren i hver by holder en kort appell fra scena på løpsdagen.

Hva får du som ambassadør?

Som ambassadør får du gratis deltakelse i arrangementet samt et flott kit med underdel og overdel fra vår gode samarbeidspartner Kari Traa.

Til gjengjeld ønsker vi at du skaper oppmerksomhet rundt løpet i dine egne sosiale medier og i ditt lokale nettverk. Fortell vennene dine at du skal delta og oppfordre dem til å gjøre det samme. Kanskje du kan kontakte lokalpressen, arrangere en fellestrening for deltakerne i forkant av løpet, eller har du andre ideer til hvordan du kan skape blest rundt arrangementet?

Søk her!

Fristen for å søke er 25. juni.

Klikk på lenken for å komme til søknadsskjema:

Søk om å bli ambassadør for Rosa sløyfe-løpet 2022 her!