Etter løpet og deltakelsen i Rosa sløyfe-løpet fortjener både du og kroppen litt pleie. Hva passer ikke bedre enn en å koble av hjemme med et eget hjemmespa. Her får du 5 tips for hvordan du kan lage en avslappende og behagelig spaaften hjemme hos deg selv.

Man trenger ingen god grunn til å skjemme bort seg selv etter løpet, eller i en ellers travel hverdag der det til tider gjerne er behov for litt egentid og hverdagsluksus.

For at du skal få den riktige gode spa opplevelsen er det greit å gjøre noen forberedelser, rydd bort sokker og skittentøy, finn frem musikken du liker og legg telefonen et annet sted utenfor rekkevidde.

Ny velvære serie fra Kid

Når du først skal lage deg et hjemmespa og pleie deg selv, så har LA\VIE en ny og eksklusiv velværeserie som er inspirert av skandinavisk renhet og naturens spennende dufter.

«La Vie» betyr «livet» på fransk, og er skapt med hengivenhet og omtanke for naturen rundt oss, og livets små og store øyeblikk.

 

Mange nye velvære produkter

Benytt produkter fra velværeserie La/Vie –bestående av håndsåpe, håndlotion, kroppsskrubb, duftlys, bodylotion og bodycreme.

«La Vie» betyr «livet» på fransk, og er skapt med hengivenhet og omtanke for naturen rundt oss, og livets små og store øyeblikk.

LA\VIE består av to duftserier med lik base, men med ulike noter fra eteriske oljer; den ene med frisk og spennende duft av sitrongress, og den andre en mer elegant og dempet duft av lavendel.

Serien er basert på naturlige råvarer og nærende ingredienser, nøye valgt ut for sine positive egenskaper.

Produktene er milde, veganske, og inneholder kun ingredienser fra planteverdenen.

Med sitt rene design og nærende innehold er dette produkter som naturlig vil inngå i din daglige hudpleierutine, samtidig som de gir et eksklusivt og moderne uttrykk på baderomshyllen.

Etter et langt bad med avslappende musikk og duften av et deilig duftlys gjør det ekstra godt å tørke seg med et mykt og godt håndkle, og ta på seg en deilig badekåpe.

5 tips for å få en fantastisk spa opplevelse hjemme

  • Rydd badet på forhånd og finn frem noe god musikk du liker og finner roen med
  • Sett frem alle produktene du skal bruke, så slipper du gå å gå inn og ut av badekaret
  • Finn frem noen gode avslappende klær eller badekåpe
  • Lag deg en deilig smoothie på forhånd
  • Senk lyset og finn frem noen duftlys eller stearinlys

Lag deg noen fine øyeblikk, la kroppen finne roen og nyt

 

For mer inspirasjon besøk Kid her