Årets nyhet er at lokale ildsjeler kan arrangere Rosa sløyfe-løpet i sitt nærområde. Se hvor i landet du finner ildsjel-varianter av løpet!

I 2021 arrangeres Rosa sløyfe-løpet både fysisk i seks byer, men også virtuelt. Et tredje alternativ er at vi legger til rette for at lokale ildsjeler kan lage sitt eget lille, lokale arrangement.

Takket være lokale ildsjeler får vi Rosa sløyfe-løpet ut i distriktene. På denne måten får mange flere deltakere ta del i fellesskapet og samholdet – selv om man ikke befinner seg i en av de seks byene løpet arrangeres.

Det er allerede flere som har opprettet et lokalt løp på sitt hjemsted – se hvor i landet du finner ildsjel-løpene her!

Slik melder du deg på et ildsjel-løp:

1

Se om en ildsjel har opprettet et arrangement i nærheten av deg og meld deg på. Lista over lokale løp finner du her.

2

Påmeldingen på de lokale ildsjel-løpene varer frem til 15. september. Dette er for at startnummer og medaljer skal sendes til arrangøren, slik at du får dette på løpsdagen.

3

Du kan fortsatt delta på et ildsjel-løp selv om du melder deg på etter 15. september. Da kjøper du bare en vanlig startplass i det virtuelle Rosa sløyfe-løpet, og så møter du opp på angitt sted og tid for ditt lokale ildsjel-løp. Den eneste forskjellen er at startnummeret ditt og medaljen din blir sendt hjem til deg, så du må eventuelt selv huske å ta det med til løpet.

4

Nyt gleden av å kunne være i aktivitet sammen med andre – samtidig som du støtter en god og viktig sak!

 

Startplass i en lokal ildsjel-variant av Rosa sløyfe-løpet, koster det samme som en virtuell startplass, det vil si 300 kroner. Halvparten av startkontingenten går uavkortet til Rosa sløyfe-aksjonen. Den resterende halvparten går til administrasjon, arrangement, medaljer, kundeservice etc.

Ønsker du selv å arrangere en ildsjel-variant av Rosa sløyfe-løpet på ditt hjemsted?

Klikk her for å lese mer.