Rosa sløyfe-løpets samarbeidspartner PUMA sørger for at du er godt kledd til høstens treningsøkter, og ikke minst på selve løpsdagen.

Høsten og vinteren er kanskje ikke de mest motiverende treningsmånedene, men med funksjonell og fin bekledning fra topp til tå, blir øktene både morsommere og mer behagelige.

Hvordan pusher du dine egne grenser? Ved å sette deg mål. For PUMA handler det om å være det raskeste sportsmerket i verden, noe slagordet Forever Faster vitner om. PUMAs verdigrunnlag er enkelt å kjenne seg igjen i: Vær selvsikker, vær målrettet, vær lykkelig.

En tights som sitter

Det de fleste etterlyser i en god treningstights, er at den er høy i livet og sitter godt på plass, uansett. Ingen vil bruke tid på å heise opp en sigende tights når man ønsker å nyte naturen ute på løpetur, eller prestere på en hardøkt. Denne myke, tekniske treningstightsen i 7/8-lengde fra Puma har en høy og elastisk linning. I tillegg er den utstyrt med to praktiske meshlommer bak.

Puma Train Logo High Rise 7/8 Tight

Hold overkroppen varm

Mange løpere går på denne smellen hver høst: Vi tenker at det er kaldt ute, for det er jo strengt tatt kaldere enn om sommeren, og det føltes kjølig da vi gikk til jobb i dag tidlig… Men, så glemmer vi at så fort vi er i aktivitet, øker kroppsvarmen.

På høstdager med vanlig høsttemperatur rundt 10 grader og ned mot null, er en langermet, pustende trøye og en tynn skalljakke alt som skal til for å holde overkroppen varm.

Ignite LS Tee Puma Black Heather

 

Puma Ignite Wind Jacket

Det innerste laget, Ignite LS Tee, puster godt og transporterer fukt vekk fra kroppen. Det ytterste laget, Ignite Wind Jacket, beskytter deg mot vær og vind, samtidig som denne også har ventilerende egenskaper. Jakken har også smarte refleksdetaljer. For herrevarianten av trøyen og jakken se her: Ignite LS Tee herre, Ignite Blocket Jacket herre.

På vei hjem fra trening

Enten du er på vei hjem fra trening, eller om du foretrekker aktiviteter med noe lavere intensitetsnivå, som for eksempel gåturer, er denne jakken, WarmCell Lightweight isolasjonsjakke fra Puma perfekt.

Puma WarmCell Lightweight Jacket

Til tross for jakkens lave vekt, holder den deg varm takket være Pumas WarmCell-teknologi.

Hold hodet kaldt … nei, varmt!

Varmetapet er størst på hodet! Det har vi jo alle hørt. Visstnok er dette en seiglivet myte. Ifølge forskere er varmetapet størst der du ikke har på deg klær. Og nå har vi jo presentert plagg for hele kroppen, så da passer det fint med en lue likevel.

Puma Fishermen Beanie

Fisherman Beanie fra Puma er en komfortabel og allsidig strikkelue som holder deg varm på kalde dager. Passer fint til løpeturer, gåturer og til hverdags.