Mizuno presenterer to gode skoalternativer til deg som skal delta på Rosa sløyfe-løpet i oktober.

Artikkelen presenteres i samarbeid med Mizuno.

Gode sko er viktig, uansett om du løper mye eller nettopp har startet. Sko som er tilpasset deg og ditt løpesteg, og som er ment for det underlaget du løper og går mest på, kan være skadeforebyggende. Ikke minst bidrar det til en bedre opplevelse på trening.

Demping og passform er to essensielle kvaliteter i jakten på den perfekte skoen for deg. Og selv om skopreferansen varierer fra person til person, er disse stikkordene like viktige for alle.

Det må være nok demping i skoene til det underlaget du løper på, slik at støtene fra underlaget reduseres. Dermed skåner du ledd og muskulatur fra unødvendig belastning.

Når skoen umiddelbart føles god på foten, vet du at passformen passer deg. Det er følelsen du bør gå etter når du prøver nye løpesko.

Her er to splitter nye modeller, med både passform og dempeingsgenskaper i fokus, fra Rosa sløyfe-løpets samarbeidspartner Mizuno.

Mizuno Wave Rider 24 – en klassiker av en arbeidshest

Wave Rider 24 er en smidig, lett og nøytral løpesko for mengdetrening på asfalt og grus. Støtdempingen gir høy grad av komfort og respons.

Med helt ny konstruksjon er Wave Rider 24 oppdatert med det nye og innovative mellomsålematerialet, MIZUNO ENERZY. Sammen med Mizuno Wave-teknologien er denne utgaven 17% mykere og 15% mer responsiv sammenliknet med forgjengerne. Den gir deg mer komfort, og gjør at du presterer enda litt bedre på dine løpeturer.

Overdelen omslutter foten godt og har strategisk plasserte mesh-paneler som sørger for god ventilasjon slik at du ikke blir klam på føttene.

Mizuno Wave Rider 24 passer til deg som

  • Vil ha en lett sko med god demping
  • Løper mest på asfalt og grus
  • Verdsetter komfort

Les mer om Wave Rider 24 her!


Mizuno Wave Sky 4 – luksuriøs løpsfølelse

Denne luksuriøse løpeskoen Mizuno Wave Sky 4 gir deg myk og responsiv demping både på asfalt og grus, og er full av teknologi for at du skal yte ditt beste og ha det så komfortabelt som mulig underveis. Modellen er svært godt likt, spesielt av de løperne som løper lange turer, og for deg som ønsker maksimalt med demping, komfort og samtidig god respons.

Det innovative mellomsålematerialet, Mizuno ENERZY, overgår alle forventninger til komfort og spenst sammenliknet med tidligere mellomsålematerialer. Teknologien er nyutviklet, men grundig testet. I kombinasjon med XPOP dempingsmateriale får du maksimalt med demping, respons og slitestyrke.

Wave-konstruksjonens unike form sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse. Konstruksjonen skaper også meget god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen i områder med stor belastning.

Mizuno Wave Sky 4 passer til deg som:

  • Vektlegger god løpsfølelse
  • Liker lange gå- og løpeturer
  • Trives best på asfalt og grus

Les mer om Wave Sky 4 her!