Eli Anne Dvergsdal har vunnet Rosa sløyfe-løpet Bergen tre år på rad. Her er hennes tanker om løpet, og tips til oppvarming og ernæring før og etter løpet.

27-åringen fra Jølster er en allsidig og travel dame, og det reflekterer også henne som løper. Hun mestrer alt fra kortere baneløp og opp til krevende maratondistanser i terrenget. Selv om hun er for eliteløper å regne, stiller hun mer enn gjerne til start i Rosa sløyfe-løpet. Nå går hun for sin tredje deltakelse – og mest sannsynlig sin tredje seier.

Saken viktigere enn prestasjon

De siste årene har hun overlegent vunnet kvinneklassen i Rosa sløyfe-løpet Bergen, hvor det i år var over 3400 deltakere. Men, hun understreker at dette ikke er et løp hvor prestasjon og tider er i høysetet.

– Det er alltid veldig hyggelig å delta på Rosa sløyfe-løpet. Her løper man ikke for prestasjon, men for en god og viktig sak, sier hun.

Eli Anne trekker fram at det er positivt å se at mange velger å være med på løpet, selv om de ikke har flust av erfaring fra andre løpekonkurranser.

– Det virker som at «alle» er med, enten man løper, går er trent eller mindre trent, sier hun.

Eli Anne Dvergsdal løp for Team Skyr® under Rosa Sløyfe-løpet i Bergen i fjor. Her sammen med vinneren for herreklassen, Bjørn Tore Kronen Taranger. Foto: Rosa sløyfe-løpet

Smil!

Som forberedelser til løpet er en god oppvarming viktig, særlig om du tenker å sette opp farten underveis.

– Litt rolig jogg og noen stigningsløp før start kan være lurt, tipser Eli Anne.

Deretter råder hun til å starte ut i en fornuftig fart:

– Start i tempo som du vet at du kan klare å holde hele vegen. Og viktigst av alt; smil og ha det kjekt!

Supergodt mellommåltid

Skyr® er stolt samarbeidspartner av Rosa sløyfe-løpet, og sørger for forfriskninger til alle deltakerne etter målgang. Eli Anne har selv sine favoritter som et fast innsalg i den travle hverdagen.

– Skyr® Luftig er supergod som mellommåltid og etter trening. Skyr® Pose er veldig praktisk å ha i sekken på tur, ettersom den tar lite plass, forteller hun.

Nå gleder hun seg til sitt tredje Rosa sløyfe-løp og ønsker alle deltakere lykke til!

Har du ikke meldt deg på Rosa sløyfe-løpe enda? Finn din by her!