Stine Hartmann er en ivrig mosjonist med hjerte for hverdagsaktivitet – enten det er gogging i Rosa sløyfe-løpet eller ultraløp i Dolomittene.

Stine er kjent blant annet fra sin endorfinhøye instagramkonto og sine kreative treningsøkter. Hun har en hektisk hverdag med mange gjøremål og flere treningsøkter mellom kommunikasjonsjobben i Oslo Maraton og som gruppeinstruktør på Barrys Bootcamp.

– Jeg har et sterkt forhold til Rosa sløyfe da mamma fikk brystkreft for noen par år siden.

Relativt nylig flyttet hun og samboeren fra Oslo til Nesodden for å være nærmere naturen, og de 23 minuttene med båtpendling inn til byen på jobb er hennes «free space».
– Noen minutter med pur stillhet og ro er noe vi alle kan trenge i hverdagen. Noen bruker appen Headspace, jeg har båten og bølgeskvulp, sier hun.
Et annet fristed er løpeturene om morgenen på Nesodden med samboeren. De gjennomføres så tidlig at de har stiene for seg selv.
– Løping gir meg glede, endorfiner, overskudd og energi i hverdagen. For meg handler løping mer om terapi enn det å jakte Strava-rekorder, slår Stine fast.

Les også: Hit kommer Rosa sløyfe-løpet 2019…

En sterkere løper

Da Stine var skadet med plantar Fascitt måtte hun lære seg å like styrketrening, noe som har gjort at hun føler meg sterkere på løpteturene, spesielt i oppover- og nedoverbakker, noe som igjen passer utmerket til terrengløping. Neste utfordring for det spreke paret er sommerferien, som legges til Dolomythos Run – et ultraløp på 60 kilometer og 3900 høydemeter.
– Da kommer styrketreningen som jeg drev med i fjor godt med. Jeg har opprettholdt styrketreningen i år også, og kjører ofte to økter med styrke i uka, tre økter løping og en som kombinerer begge – gjerne en Barrys-økt, sier Stine.

Sterkt forhold til Rosa sløyfe

Det første året Rosa sløyfe-løpet ble arrangert, sto Stine på startstreken sammen med moren sin.
– Jeg har et sterkt forhold til Rosa sløyfe da mamma fikk brystkreft for noen par år siden. Når hun ble friskmeldt løp vi løpet sammen året etterpå. Det var en ganske sterk, men artig opplevelse, mye på grunn av løpets mål og mening, og mye på fordi mamma aldri har løpet før i hele sitt liv. Vi valgte å gå løpet i stedet. Og mamma, vel, hun spurte om pause etter ti minutter. Hun kjente vel luka av kanelboller… Men vi kom i mål og feira med kanelboller, ler Stine.

– Det er en perfekt måte å bli glad i løping på – altså en blanding av å gå og jogge!

 

Et løp for alle

Rosa sløyfe-løpet er for alle, uansett tempo og form. Du kan velge mellom å gå, rulle, jogge eller løpe.
Stine forteller at hun og moren forsøkte å småjogge enkelte partier av Rosa sløyfe-løpet.
– Noen vil kanskje si at vi gogget. Det er en perfekt måte å bli glad i løping på – altså en blanding av å gå og jogge! Prøv det på neste Rosa sløyfe-løp, oppfordrer hun.

Det perfekte løpsplagget til sommertreningen og løpsdagen

Stine trekker fram kolleksjonen Tikse fra Kari Traa når hun blir bedt om å peke ut det perfekte løpsplagget til Rosa sløyfe-løpet i oktober. Kari Traa har siden løpets morgen vært samarbeidspartner til Rosa sløyfe-løpet og sørget for blant annet luer eller headbands til alle deltakerne.

Tikse-kolleksjonen består av 100 prosent merinoull som er myk og komfortabel mot huden. Ullens ventilasjonsegenskaper gjør at plaggene puster godt, og de naturlige temperaturregulerende egenskapene til ullen gjør at du svales når det er varmt, og varmes når det er kaldt. Dette gjør trøyene til gode valg på treningsturer også i sommer. Kolleksjonen består av singlet, t-skjorte og langermet trøye, samt stillongs til de riktig kjølige dagene.

 

Kari Traa Tikse Pant er et lett og utrolig mykt undertøy i 100 prosent fin merinoull som varmer god i kaldt vær. Pris 599 kroner
Se mer om produktet her…

 

Tikse-T-skjorten er et mykt og smidig underplagg i 100 prosent merinoull som gjør susen om sommeren. Pris 499 kroner.
Se mer om produktet her…

 

Tikse-singleten er et mykt og smidig underplagg i 100 prosent merinoull som gjør susen om sommeren. Skapt for jenter som gir jernet! Pris 449 kroner.
Se mer om produktet her…

 

Tikse langermet. Pris 649 kroner.
Se mer om produktet her…