Sport1 Skien gleder seg til å ta imot løpsdeltakerne i Rosa sløyfe-løpet.
– Vårt mål er å levere mer enn kundene forventer når det gjelder kunnskap og opplevelser, sier daglig leder Erik Haagenrud.

Erik Haagenrud har drevet Sport1 Skien i snart seks år. Det er ham dere skal besøke når dere skal plukke opp startnummeret i forkant av Rosa sløyfe-løpet Skien den 13. oktober.

– Vi har lang erfaring når det kommer til løpesko – både merker og typer som kan brukes bade på asfalt, allround og i terrenget, sier han.

Tips til sko og bekledning

Uansett om du ønsker å gå eller løpe, har  Sport1 Skien modeller som egner seg til utfordringen.

– Det viktige er at du finner riktige sko til ditt formål. Husk å velge sko med god passform og at dempingen i sålen er god, tråkket ditt bestemmer også hvilke modeller du bør velge. Under løpet, litt avhengig av vær og vind, kan det være lurt med superundertøy eller ull. Bruk dette gjerne inntil kroppen, så holder du deg tørr og varm, lyder anbefalingen.

Service og personlig oppfølging

– Vi bygger relasjoner til kundene da vi er opptatt av riktig produkter til riktig bruk. Våre satsningsområder er løp, tur og sykkel. I tillegg er ski – både nordisk og alpin – store kategorier hos oss, forteller Erik.

– Service og personlig oppfølging er viktige faktorer som påvirker både kort og langsiktig forhold med kunder. Vi må levere mer enn hva kundene forventer når det gjelder kunnskap og opplevelser, legger han til.

Gleder seg til Rosa sløyfe-løpet

Sport1 Skien ligger fint plassert i sentrum – et sentrum i fin vekst, kan Erik fortelle, og han observerer at mange trekker inn til byen igjen for å handle. Det er gledelig for Sport1 Skien, som har et godt arbeidsmiljø med god stemning på jobb.

– Årsaken er jo også at vi har mange hyggelige kunder innom hver eneste dag. Nå gleder vi oss til løpsdeltakerne kommer innom for å hente startnummer til Rosa sløyfe-løpet, sier Erik og legger til avslutningsvis at flere av de ansatte i Sport1 Skien skal delta i løpet.

Meld deg på Rosa sløyfe-løpet Skien HER