Velg riktig sko og klær til Rosa sløyfe-løpet i oktober! Vår samarbeidspartner Anton Sport Bogstadveien gir deg rutinerte råd, slik at du stiller forberedt på startstreken.

Anton Sport er en sportsforretning med lang fartstid. Kjeden har siden 1932 vært lidenskapelig opptatt av at kundene skal få det riktige utstyret, med god service og gode råd på kjøpet.

Vil gi deg godfølelsen

Én ting som  Anton Sport er litt ekstra opptatt av, er det de liker å kalle godfølelsen. Den kommer i mange forskjellige former og doseringer. Utsikten på en topp som var litt seig å bestige. Tre perfekte puddersvinger. En firetimers sykkeltur der bena aldri dør. Foten nedi nye løpesko som sitter perfekt. Nå håper de at deltakerne i Rosa sløyfe-løpet Oslo vil få samme godfølelse. både under startnummerutdelingen som finner sted hos nettopp Anton Sport – og i selve løpet.

Benytt deg av deres ekspertise når du er innom! Her er deres tips til sko og bekledning for løpet.

Jeffrey Sponk er skoansvarlig på Anton Sport i Bogstadveien, hvor han har jobbet i snart to år. Han har gode anbefalinger å komme med til alle som skal løpe eller gå Rosa sløyfe-løpet Oslo den 11. oktober.

– Det viktigste er at du velger en sko som sitter behagelig på foten din.

Jeffrey Sponk, skoansvarlig for Anton Sport under Drammen halvmaraton.

Finn riktige sko til ditt bruk

Til de som skal løpe den lengste distansen, og som ønsker å ta seg ut skikkelig med full fart opp bakkene langs Akerselva i Oslo, anbefaler han sko som er lettere i vekt og som gir mer respons.

– Rosa Sløyfe løpet går stort sett på hardt underlag, så det er ikke behov for sko med et grovt mønster under sålen, legger han til.

Komfort og passform er viktige egenskaper i en sko hvis du planlegger å gå eller jogge Rosa sløyfe-løpet.

– Har du som mål å fullføre gjelder det først og fremst å bruke sko som du vet at det sitter behagelig på foten og har god demping.

Klær etter vær og lysforhold

Det kan være kjølig i midten av oktober, så kle deg etter værforholdene.

– Det vil generelt sett holde med en kombinasjon shorts/t-skjorte eller Lang tights / t-skjorte.  Hvis det er virkelig kald på løpsdagen anbefaler jeg å ta på en løpejakke. Ikke glem utsatte kroppsdeler som hender og ansiktet, sier Jeffrey og trekker frem Kari Traa-kolleksjonen Nora sine løpejakker.

– Løpet foregår i byen, husk refleks!

 

Meld deg på Rosa sløyfe-løpet Oslo HER