Nå som gradestokken begynner å krype nedover er det lurt å holde varmen med det velkjente lag-på-lag-prinsippet. Kari Traa har en rosa og varm kolleksjon som sikrer komfort under hele Rosa sløyfe-løpet.

Å kle seg i flere tynne plagg er bedre enn få lag med tykke plagg. Luften mellom lagene isolerer, huden din puster bedre, du får mer bevegelsesfrihet, og hvis det blir for varmt er det enkelt å ta av seg noen av de ytterste lagene.

Det innerste laget

Det er ekstremt viktig at laget nærmest kroppen er fukttransporterende og har bra pusteevne, slik at svetten ikke ligger igjen på huden og gjør deg kald. Plagget bør sitte tett mot huden for best mulig komfort og funksjon.

Det innerste laget skal transportere vekk fuktighet, og holde kroppen varm gjennom å isolere kroppsvarmen. Et godt materiale for dette laget er merinoull, som har god varmeevne selv om den blir fuktig – i tillegg til at den er hurtigtørkende.

Tikse LS fra Kari Traa er en lett og utrolig myk undertrøye i 100 % fin merinoull som varmer godt i kaldt vær. Merinoull er et naturlig lukthemmende materiale med god pusteevne, og trøyen har fireveis stretch for en smal og tettsittende passform.

Smart plasserte sømmer bevarer komforten, og den friske designen i mange farger gir en feminin stil. Pris: 649 kr.

For oss løpende kvinner er det også viktig at det aller innerste laget er hurtigtørkende og varmt. Driva Sports-BH fra Kari Traa er en testvinnende sports-BH med varme, støpte skåler som er laminert med 100 % merinoull.

Driva har kraftig støtte, justerbare stropper og dobbel åpning i ryggen som gir optimal passform og komfort. Pris: 599 kr.

Det ytterste laget

Det tredje laget bør være vindtett og eventuelt vannavvisende fordi det skal beskytte mot snø, sludd, regn, og kalde vinder. At løpejakken sitter perfekt på kroppen er alfa omega. Hvis jakken sitter for stramt ødelegger det for funksjonen til de underliggende lagene.

Nora Jacket fra Kari Traa er en nett og fjærlett løpejakke som beskytter deg når det blåser friskt. Det vindtette, hurtigtørkende polyestermaterialet gir maksimal komfort under løpeturen.

Jakken har sikre håndlommer, regulerbar nederkant og krage som forhindrer kald trekk. Jakken har et feminint snitt og refleksdetaljer som gjør at du blir godt synlig. Pris: 749 kr.

Også lårene bør beskyttes mot kald høstvind. Toril Tights fra Kari Traa er et anvendelig treningsplagg til alle intensive aktiviteter på kalde og forblåste dager. Den tettsittende og tekniske tightsen er laget av vindtett softshellmateriale som puster godt og tørker raskt.

Den børstede innsiden føles myk mot huden, og den glatte utsiden forhindrer at plagget glir opp når du bruker flere lag. Tightsen har en praktisk lomme bak, refleksdetaljer og nederkant som kan utvides med glidelås. Pris: 899 kr.

For hender og hode

Det er viktig å beskytte utsatte steder på kroppen når det begynner å bli skikkelig kaldt. Hendene og ørene fryser lett, og hvis det blåser i tillegg, kan løpeturen bli en kjølig affære hvis du har lagt igjen hansker og pannebånd hjemme.

Alle deltakerne av Rosa sløyfe-løpet er så heldige å få et Myrblå Headband fra Kari Traa når de plukker opp startnummeret sitt. Myrblå Headband er et teknisk, tettsittende pannebånd til trening, perfekt for sporty jenter. Laget av et hurtigtørkende og pustende materiale med 4-veis stretch og refleksdetaljer.

Mette Gloves gir god varme og et godt grep til utetrening i kaldt vær. Yttermaterialet er pustende og hurtigtørkende, og håndflaten er i imitert skinn.  Fireveis stretch med borrelåsregulering i håndleddet gir en tettsittende, men komfortabel passform.  Pris: 349 kr.

5-minuttersregelen

Husk at de første fem minuttene av løpeturen skal kjennes litt kalde. Hvis du er varm allerede før du har fått opp dampen er risikoen for at du kommer til å svette som en sil meget stor…

20 % av nettsalget til Rosa sløyfe-aksjonen

Kari Traa donerer 20 % av nettsalget av denne kolleksjonen til Rosa sløyfe-aksjonen. Plaggene passer perfekt til oktober-temperaturene – og ikke minst til oktobers farge, rosa!